Acanta Yoga

Acanta Yoga is een Yogastudio gelegen aan Zwerfkei 7 in Unknown.

Meer informatie over Acanta Yoga in Unknown

Acanta Stoelyoga biedt een afwisselende en sprankelende stoelyogavorm aan, die geschikt is voor volwassenen van alle leeftijden. Je kunt yoga doen in Malden of Nijmegen zonder je handen, voeten, knieën, heupen en schouders te overbelasten. De lessen vinden plaats op verschillende dagen en tijden in Malden en Nijmegen. Parkeren is gratis bij de oefenzaal in Malden en in de straat van gezondheidscentrum Surya in Nijmegen voor 2 uur. Het najaarsseizoen loopt van 4 september t/m 20 december 2023, maar ligt momenteel stil vanwege een schouderbreuk van de docent. De kosten voor het seizoen zijn €147 in Malden en €159 in Nijmegen. De docente, Stella van Dinten, is ervaren en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Er is ook de mogelijkheid om extra video's en audio's te ontvangen voor thuisoefening. Een proefles is gratis en instromen is mogelijk als er plaats is. Bij ziekte van de cursist is er een regeling voor restitutie van leskosten en bij ziekte van de docent is er een regeling voor restitutie van lesgeld. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op een ander tijdstip. Voor meer informatie en aanmelding kun je bellen of mailen.

Wil je weten wat Acanta Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acanta Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acanta Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acanta Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Acanta Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acanta Yoga

Bezoekers bekeken ook