Austria Sport

Austria Sport is een Sportwinkel gelegen aan Rijksweg 209 in Unknown.

Meer informatie over Austria Sport in Unknown

Austria Sport is een specialist op het gebied van wintersport, wandelsport en hockey. Ze zijn een exclusieve dealer van het merk Strolz, dat skischoenen op maat maakt. Sinds de jaren 80 analyseren en lossen ze voetproblemen op in ski- en wandelschoenen, onder andere met correctiezolen. Ze bieden een zeer complete service voor wintersporters, wandelaars en hockeyers. Ze hebben een wintersport werkplaats en een werkplaats waar skischoenen en wandelschoenen aangepast kunnen worden. Ze geven graag advies en hebben een winkel die bezocht kan worden. Daarnaast hebben ze een aanbieding voor de Thule Rail Hydra heuptas en organiseren ze de Ladies Night in Malden en Amsterdam.

Wil je weten wat Austria Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Austria Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Austria Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Austria Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Austria Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Austria Sport

Bezoekers bekeken ook