Autobedrijf Roelofs Malden

Autobedrijf Roelofs Malden is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Broekkant 51 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Roelofs Malden in Unknown

Autobedrijf Roelofs is een autobedrijf en tankstation dat in 1967 is gestart aan de Droogsestraat in Malden. Toen de gemeente Heumen een industrieterrein oprichtte in Malden, verhuisde het bedrijf als een van de eersten naar het industrieterrein de Hoge Brug. In 1998 opende Autobedrijf Roelofs een tweede vestiging aan de Rijksweg Nijmegen-Venlo in Molenhoek. Momenteel zijn er 6 medewerkers werkzaam bij beide autobedrijven. In september 2019 is Autobedrijf Roelofs omgetoverd tot Autovakmeester Roelofs. Autobedrijf Roelofs Malden en Autobedrijf Roelofs Molenhoek maken deel uit van A.J.W. Roelofs B.V. Het bedrijf biedt ook schadeherstel aan, waarvoor men terecht kan bij Schadeherstelbedrijf Roelofs in Malden. De openingstijden van Autovakmeester Roelofs in Molenhoek zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Schadeherstelbedrijf Roelofs in Malden is geopend van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf Roelofs Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Roelofs Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Roelofs Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Roelofs Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Autobedrijf Roelofs Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Roelofs Malden

Bezoekers bekeken ook