Autobedrijf Semper Fi

Autobedrijf Semper Fi is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ambachtsweg 17 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Semper Fi in Unknown

Bram van der Veer is de eigenaar van Autobedrijf Semper Fi, gevestigd in Malden, bij Nijmegen. Hij heeft een zesjarige opleiding tot technisch specialist gevolgd en is beschikbaar voor zowel klassieke als moderne auto's. Zijn specialiteit ligt bij klassieke auto's, waar hij al op jonge leeftijd mee begon te sleutelen. Het bedrijf is opgericht op 11 mei 2015 en is vernoemd naar de sticker op Bram's eigen Cadillac met de tekst "Semper Fi", wat "Voor altijd trouw" betekent. Autobedrijf Semper Fi heeft een pand van 180m2 met vier hefbruggen, waar zowel onderhoud als (restauratie)projecten kunnen worden uitgevoerd. Voor meer updates kan er gekeken worden op de Facebookpagina van Autobedrijf Semper Fi.

Wil je weten wat Autobedrijf Semper Fi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Semper Fi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Semper Fi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Semper Fi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Autobedrijf Semper Fi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Semper Fi

Bezoekers bekeken ook