Autorijschool Loreen Haukes C.V.

Autorijschool Loreen Haukes C.V. is een Rijschool gelegen aan Hofstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Autorijschool Loreen Haukes C.V. in Unknown

Loreen Haukes is sinds januari 2012 eigenaresse van autorijschool Loreen Haukes. Na 7 jaar naamsbekendheid in Kekerdom en omgeving te hebben opgebouwd, is de rijschool sinds 2019 gevestigd in Malden. Ze hebben al veel kandidaten geholpen om hun rijbewijs te behalen en bieden een goede opleiding aan. De rijlessen worden gegeven door een vaste instructeur en betaling in termijnen is mogelijk. De rijschool is ook geschikt voor leerlingen met een leerprobleem of faalangst. Binnenkort is het ook mogelijk om les te krijgen in een automaat. Bij de rijschool krijg je gewoon 60 minuten rijles en ze gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via info@autorijschoolloreenhaukes.nl of +31 6 41221194.

Wil je weten wat Autorijschool Loreen Haukes C.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Loreen Haukes C.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Loreen Haukes C.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Loreen Haukes C.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Autorijschool Loreen Haukes C.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Loreen Haukes C.V.

Bezoekers bekeken ook