Geen toestemming voor het plaatsen van een zonnepaneel in de tuin op de locatie Zwenkgras 18 Malden zaaknummer AB24.00241

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geen toestemming voor het plaatsen van een zonnepaneel in de tuin op de locatie Zwenkgras 18 Malden zaaknummer AB24.00241.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Heumen heeft een aanvraag om een vergunning ontvangen. De gemeente laat de aanvraag buiten behandeling. De gemeente geeft hiermee geen toestemming voor het plaatsen van een zonnepaneel in de tuin op de locatie Zwenkgras 18 Malden.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Stuur de brief naar: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen Postbus 200 6580 AZ Malden   Zet op de envelop duidelijk het woord ‘Bezwaarschrift’.   Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Heumen een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.   U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website van De Rechtspraak (www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten). Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 24-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. b52ecf05ac27f730008c1d0c7a505fd9

Gerelateerde berichten