Bakkerij 't Kraayennest

Bakkerij 't Kraayennest is een Bakkerij gelegen aan Promenade 9 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij 't Kraayennest in Unknown

Luca Peters is een leerling bij bakkerij 't Kraayennest en heeft samen met zijn begeleider een nieuwe snack ontwikkeld: een ham-kaasbroodje van croissantdeeg met ragout, belegen kaas en beenham. Luca's geheime ingrediënt is extra mosterd, waardoor het broodje nog lekkerder wordt. De komende weken zijn er twee broodjes te koop voor €3,00. Je kunt de broodjes komen proeven in een van de winkels van 't Kraayennest. Als je geïnteresseerd bent om te werken of te studeren bij de bakkerij, kun je kijken op kraayennest.nl of een mail sturen naar personeelszaken@kraayennest.nl. Daarnaast zijn er andere aanbiedingen in de winkels, is het mogelijk om online te bestellen en kun je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt vinden op de website. Verder heeft 't Kraayennest een visie voor ambachtelijk brood en bieden ze samenwerkingsmogelijkheden op zakelijk vlak aan.

Wil je weten wat Bakkerij 't Kraayennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij 't Kraayennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij 't Kraayennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij 't Kraayennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Bakkerij 't Kraayennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij ’t Kraayennest

Bezoekers bekeken ook