Barbershop Pekandy

Barbershop Pekandy is een Kapper gelegen aan Winkelcentrum 32 in Unknown.

Meer informatie over Barbershop Pekandy in Unknown

Pekandy Barbershop is een herenkapper die staat voor het toppunt van mannelijke verzorging. Ze hebben ruime openingstijden, van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30. Op zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met ze opnemen via winkelcentrum 32, 6581 BW Malden, telefoonnummer +31 (0) 6 40 15 88 04 en e-mailadres info@pekandybarbershop.nl. Ze hebben ook een prijslijst beschikbaar. Bij Pekandy Barbershop hoef je niet lang te wachten, je kunt gemakkelijk en simpel een afspraak maken wanneer het jou het beste uitkomt. Klanten zijn erg tevreden, zo blijft iemand zelfs vanuit Tilburg naar Nijmegen rijden om hier naar de kapper te gaan. Ze hebben ook positieve reviews op Instagram. Daarnaast hebben ze algemene voorwaarden, een privacybeleid en een cookiebeleid. Je kunt hen volgen op social media en ze zijn geregistreerd onder het copyright.

Wil je weten wat Barbershop Pekandy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Pekandy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Pekandy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Pekandy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Barbershop Pekandy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Pekandy

Bezoekers bekeken ook