Chili & Spruit Natuurwinkel

Chili & Spruit Natuurwinkel is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Passage 3 in Unknown.

Meer informatie over Chili & Spruit Natuurwinkel in Unknown

Welkom bij Natuurwinkel Chili & Spruit in winkelcentrum Malden. Deze winkel is al ruim 9 jaar in handen van Lotte en Bulekri. Ze bieden biologisch (-dynamische) voeding aan zonder onnodige toevoegingen en zoveel mogelijk lokaal. Ze vinden het belangrijk om het verhaal achter de producten te vertellen en klanten te inspireren. Tijdens het schooljaar 2023-2024 verblijven ze echter een jaar bij de familie van Bulekri, dus de winkel wordt in die periode gerund door medewerkers. De winkel heeft een breed aanbod, waaronder biologische producten, supplementen en natuurlijke verzorging. Daarnaast kunnen klanten advies en tips krijgen voor het veranderen van hun leefstijl. Sinds 2017 verbouwen ze ook groente van eigen kas, en sinds 2021 is daar koude grond teelt bij gekomen. Klanten kunnen ook een groenteabonnement nemen en wekelijks een vers, lokaal en biologisch groentepakket afhalen in de winkel. Online bestellen en afhalen in de winkel is ook mogelijk. Daarnaast sturen ze wekelijks een nieuwsbrief met acties, nieuws en ontwikkelingen in de biologische keten. Voor contactgegevens en openingstijden kun je terecht op de website van de winkel.

Wil je weten wat Chili & Spruit Natuurwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chili & Spruit Natuurwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chili & Spruit Natuurwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chili & Spruit Natuurwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Chili & Spruit Natuurwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chili & Spruit Natuurwinkel

Bezoekers bekeken ook