Eetwinkel Bij Ons

Eetwinkel Bij Ons is een Snackbar gelegen aan Winkelcentrum 11 in Unknown.

Meer informatie over Eetwinkel Bij Ons in Unknown

Eetwinkel Bij Ons is gevestigd in het gezellige winkelcentrum van Malden en is de derde Eetwinkel voor de familie Pouwels. Dochter Fleur en vader Toine zijn de vaste gezichten in de zaak, maar ook moeder Angelica en dochter Anousha zullen hier regelmatig te vinden zijn. Ze hebben in samenwerking met Run for KiKa Marathon een kinderbox ontwikkeld, waarvan voor elke verkochte box €0,25 wordt gedoneerd aan het goede doel KiKa. De kinderbox bestaat uit frietjes met saus naar keuze, een snack naar keuze, een Capri-Sun en een cadeautje. Je kunt Eetwinkel Bij Ons vinden in winkelcentrum 11 in Malden.

Wil je weten wat Eetwinkel Bij Ons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Bij Ons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Bij Ons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Bij Ons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Eetwinkel Bij Ons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Bij Ons

Bezoekers bekeken ook