Feel Fit Center Malden

Feel Fit Center Malden is een Sportcomplex gelegen aan Veldsingel 29 in Unknown.

Meer informatie over Feel Fit Center Malden in Unknown

Bij Feel Fit Center Malden kun je terecht voor sportadvies en het reserveren van groepslessen. Je kunt je eigen abonnement samenstellen en alleen betalen voor de faciliteiten waar je gebruik van maakt. Daarnaast zijn er ook pakketten beschikbaar en kun je je kind aanmelden voor zwemlessen volgens een 10-stappenplan. Er zijn verschillende upgrades beschikbaar voor fitness en zwemmen. Daarnaast kun je ook losse tarieven betalen, zoals voor kinderfeestjes. Er worden ook groepslessen aangeboden en er is een speciale training genaamd EGYM waarbij je in 30 minuten fit kunt worden. Het fitnesscentrum heeft verschillende openingstijden en een lesrooster. Je kunt een gratis proefles nemen en er zijn verschillende Feel Fit Centers in Nederland.

Wil je weten wat Feel Fit Center Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feel Fit Center Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feel Fit Center Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feel Fit Center Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Feel Fit Center Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feel Fit Center Malden

Bezoekers bekeken ook