FietsPlezierMalden

FietsPlezierMalden is een Fietsenwinkel gelegen aan De Hoge Brug 1 in Unknown.

Meer informatie over FietsPlezierMalden in Unknown

Fietsplezier Malden biedt verschillende kortingen aan op e-bikes, waaronder de Batavus Finez e-go power, de DAILYTOUR E+ 2 DASH DAMES en de Giant Triple X E+. Deze fietsen hebben allemaal verschillende eigenschappen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik of fietstochten in het weekend. Daarnaast is er ook de Sparta C-grid fit, een e-bike die ideaal is voor ritjes door de stad. Er gelden speciale voorwaarden voor fietsplan/fietslease, dus informeer hier vooraf naar. Voor nieuwe fietsen en kleine reparaties kunt u gewoon binnenlopen, terwijl u voor onderhoud of grote reparaties een afspraak moet maken. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur, met een pauze tussen 12:00 en 13:00 uur. Het adres van Fietsplezier Malden is De Hoge Brug 1, 6581AJ Malden.

Wil je weten wat FietsPlezierMalden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FietsPlezierMalden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FietsPlezierMalden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FietsPlezierMalden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar FietsPlezierMalden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FietsPlezierMalden

Bezoekers bekeken ook