Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging

Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging is een Sportschool gelegen aan De Wieken 102 in Unknown.

Meer informatie over Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging in Unknown

Bij Food & Health kun je terecht voor begeleiding bij het afvallen en sporten. Het concept is gebaseerd op het maken van een persoonlijk voedingsplan en gericht trainen in een warmtecabine, met ondersteuning van een personal coach. Tijdens het intakegesprek worden je doelen besproken en wordt gekeken naar de haalbaarheid daarvan. Vervolgens wordt er een voedingsplan opgesteld en een trainingsprogramma afgestemd op jouw wensen. Na elke training wordt de voeding besproken en krijg je praktische tips. Elke 3 weken worden er metingen gedaan en krijg je een nieuw aangepast trainingsschema. Er worden extra gesprekken ingepland wanneer nodig. Food & Health biedt een laagdrempelige en ontspannen sfeer waarin je op een persoonlijke manier begeleid wordt naar een fitter leven.

Wil je weten wat Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Food & Health, Praktijk voor voeding en beweging

Bezoekers bekeken ook