Fysiotherapie In Beweging

Fysiotherapie In Beweging is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Veldsingel 29 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie In Beweging in Unknown

Fysiotherapie In Beweging is een praktijk in Malden, opgericht in 2014 door Ron ten Broek en Lieke Oketch. Ze streven naar kwaliteit, langdurige resultaten en een plezierige samenwerking met hun cliënten. Ze bieden een breed scala aan behandelingen voor verschillende klachten, met aandacht voor preventie en fysio-coaching. Klanten zijn erg tevreden over de praktijk en de behandelingen die ze krijgen. Zowel Ron als Lieke worden geprezen om hun professionaliteit, luisterend oor en effectieve behandelingen. Ze hebben veel ervaring en bieden ook dry-needling aan. Kortom, Fysiotherapie In Beweging is een aanbevolen praktijk voor iedereen die op zoek is naar goede fysiotherapie.

Wil je weten wat Fysiotherapie In Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie In Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie In Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie In Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Fysiotherapie In Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie In Beweging

Bezoekers bekeken ook