Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Kloosterhof 1 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Unknown

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om het gebruik te kunnen meten. U kunt zelf aangeven welke cookies geplaatst mogen worden. In onze moderne praktijk van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen kunt u terecht met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. We hebben een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten en een moderne trainingszaal. Daarnaast zijn we steunpunt van Leefstijlclub - Healthy Lifestyle, Healthy Ageing, waar we deelnemers ondersteunen bij het maken van hun persoonlijke FIT SWITCH. Ons team bestaat uit Simon van Woerkom, Rina Arts, Ryan van Baal, Frank Ermers, Johan Kerkhof, Monique Siebelink, Fokkeline Zuidema, Susie Lemain-Segboer, Jorn Gerritsen, Carla van Kuppeveld, Ilse Koolen en Elisa Olthof. Onze adresgegevens zijn Kloosterhof 1, 6581 BT Malden. We zijn ook gevestigd op de locatie Heumen, Dorpstraat 21, 6582 AL Heumen. Onze openingstijden en nieuws zijn te vinden op onze Facebook-pagina.

Wil je weten wat Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Bezoekers bekeken ook