Haarstudio 34

Haarstudio 34 is een Kapper gelegen aan Winkelcentrum 34-A in Unknown.

Meer informatie over Haarstudio 34 in Unknown

Haarstudio34 is een kapsalon die alleen werkt met het merk GOLDWELL en altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de kapperswereld. Ze streven naar perfectie en denken graag mee met de klant. Bij Haarstudio34 hoef je geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen bij hun locatie in Winkelcentrum 34A in Malden. Het team van Haarstudio34 bestaat uit professionals zoals Simone, de eigenaar en topstylist, Kristen en Megan, beide ook topstylisten, en Kelsey, een stylist. De kapsalon is gesloten op maandag en de openingstijden op de andere dagen zijn van 09.00 tot 17.30 uur, behalve op zaterdag, dan sluiten ze om 15.30 uur. Je kunt contact opnemen met Haarstudio34 via hun telefoonnummer 024-3580505 of via hun emailadres info@haarstudio34.nl. Ook kun je hun facebookpagina bezoeken voor meer nieuws en foto's.

Wil je weten wat Haarstudio 34 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio 34 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio 34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio 34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Haarstudio 34 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio 34

Bezoekers bekeken ook