Haarstudio Malden

Haarstudio Malden is een Kapper gelegen aan 20-A, Broekkant in Unknown.

Meer informatie over Haarstudio Malden in Unknown

Haarstudio Malden is een kapsalon met een gezellig team van 5 haarstylisten en 2 leerlingen. Ze streven ernaar om hun klanten de perfecte look te geven, of het nu gaat om een feestje, vakantiekapsel of trouwerij. Ze luisteren goed naar de wensen van de klanten en geven waar nodig advies, omdat elke persoonlijkheid een passend kapsel en haarkleur verdient. Ze blijven up-to-date met de nieuwste trends in haarmode door middel van scholing en vaktraining. Met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste trends kunnen ze elke klant, jong en oud, een persoonlijke look geven. De klanten zijn erg tevreden en raden de kapsalon aan vanwege het vriendelijke personeel en de goede kwaliteiten. Je kunt een afspraak maken bij Haarstudio Malden door te bellen naar 024 358 0168. De kapsalon is gevestigd op Broekkant 20-A, 6581 AG Malden, Nederland.

Wil je weten wat Haarstudio Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Haarstudio Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Malden

Bezoekers bekeken ook