Haerstyle by Mascha

Haerstyle by Mascha is een Kapper gelegen aan Promenade 45 in Unknown.

Meer informatie over Haerstyle by Mascha in Unknown

Haerstyle by Mascha is een allround kapsalon met meer dan 20 jaar ervaring. Ze geven advies over styling en verzorging producten en blijven zichzelf ontwikkelen door het volgen van cursussen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals krullen knippen en highlights. Je kunt 24/7 een afspraak maken via de online reservering. De salon is gevestigd aan de buitenzijde van het Winkelcentrum Malden, waar je gratis kunt parkeren. Daarnaast bieden ze ook wenkbrauw- en gezichtshaar epileren aan. Ze hebben ook een nieuw Olaplex 4-in-1 moisture masker dat het haar glanzender, pluisvrij, gehydrateerd en volumineuzer maakt.

Wil je weten wat Haerstyle by Mascha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haerstyle by Mascha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haerstyle by Mascha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haerstyle by Mascha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Haerstyle by Mascha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haerstyle by Mascha

Bezoekers bekeken ook