HEMA Malden

HEMA Malden is een Warenhuis gelegen aan Promenade 14 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Malden in Unknown

Bij HEMA Malden kun je terecht voor een breed assortiment aan producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, kun je je bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Het is belangrijk om binnen 14 dagen je bestelling op te halen als je ervoor hebt gekozen om deze in de winkel op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook de winkelvoorraad online bekijken en oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat.

Wil je weten wat HEMA Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar HEMA Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Malden

Bezoekers bekeken ook