Home For Brands

Home For Brands is een Meubelwinkel gelegen aan De Zoom 2 in Unknown.

Meer informatie over Home For Brands in Unknown

Home for Brands is de exclusieve agent in de Benelux voor verschillende unieke Europese merken op het gebied van meubels, accessoires en verlichting. Een van deze merken is Bolia, dat bekend staat om zijn vernieuwend Scandinavisch design en focus op duurzaamheid en kwaliteit. Bolia biedt een uitgebreide collectie aan, variërend van accessoires tot gigantische sofa's. Daarnaast worden ook andere merken zoals 101 CPH, DCW Editions, MOGG en FORESTIER uitgelicht. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Home for Brands, dan kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Home For Brands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Home For Brands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Home For Brands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home For Brands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Home For Brands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Home For Brands

Bezoekers bekeken ook