Huidverzorgingssalon Dermalou

Huidverzorgingssalon Dermalou is een Schoonheidssalon gelegen aan Kreytacker 22 in Unknown.

Meer informatie over Huidverzorgingssalon Dermalou in Unknown

Dermalou Huidexperts is een huidverzorgingssalon in Malden die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Ze streven ernaar om de huid in topconditie te brengen en te houden door middel van de juiste behandelingen en massages. Ze werken met huidverbeterende cosmetica lijnen en hebben verschillende expertises, zoals de Beauty Angel ELT en SkinPen (CIT). De salon heeft twee ruime behandelcabines en een verkoop-/relaxruimte. Dermalou Huidexperts is finalist geweest van de Beauty Award 2017 en is een begrip in Malden en omgeving. Ze bieden ook een nieuwsbrief aan waarin ze de laatste ontwikkelingen en acties delen.

Wil je weten wat Huidverzorgingssalon Dermalou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgingssalon Dermalou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgingssalon Dermalou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgingssalon Dermalou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Huidverzorgingssalon Dermalou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgingssalon Dermalou

Bezoekers bekeken ook