Icolour nail salon Malden

Icolour nail salon Malden is een Nagelstudio gelegen aan Winkelcentrum 17D in Unknown.

Meer informatie over Icolour nail salon Malden in Unknown

In de tekst worden verschillende behandelingen aangeboden bij Icolour Nail Salon, zoals gellak of BIAB voor natuurlijke nagels, manicure en pedicure om handen en voeten er fris en verzorgd uit te laten zien, en kunstnagels voor sterke, mooie en lange nagels. Er worden ook contactgegevens gegeven voor twee locaties, namelijk Doetinchem en Malden, inclusief openingstijden voor beide salons. In Doetinchem is de salon geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur, terwijl de salon in Malden geopend is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag, zondag, woensdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Icolour nail salon Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Icolour nail salon Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Icolour nail salon Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Icolour nail salon Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Icolour nail salon Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Icolour nail salon Malden

Bezoekers bekeken ook