Juicy Malden

Juicy Malden is een Sundaerestaurant gelegen aan Promenade 7 in Unknown.

Meer informatie over Juicy Malden in Unknown

Juicy is een franchise zaak met zelfgemaakt ijs, smoothies, fruitsappen en eiwittenshakes gemaakt van vers fruit. Ze bieden ook yoghurt van de zuivelboerderij, fruitsalades, salades, poke bowls, wraps, taart, brownies, broodjes, tosti's en koffie aan. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een high tea, juicy proeverij en een borrelplankje. Juicy is een take away concept, maar er zijn ook zitplaatsen binnen en buiten voor ongeveer 15 tot 20 personen. Ze bieden ook workshops aan voor smoothies, cocktails en ijs, en catering voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt langs hun winkel gaan op Promenade 7, 6581 BW Malden.

Wil je weten wat Juicy Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juicy Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juicy Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juicy Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Juicy Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juicy Malden

Bezoekers bekeken ook