K-do Wereld

K-do Wereld is een Winkel gelegen aan Winkelcentrum 28 in Unknown.

Meer informatie over K-do Wereld in Unknown

Bij K-Do Wereld in Malden vind je een breed assortiment aan lifestyle producten waarmee je zowel in huis als op kantoor een aangename sfeer kunt creëren. De winkel biedt onder andere woondecoraties, boeketten, bloemsierkunst, gelegenheidsbloemwerk, bruidsarrangementen, rouwarrangementen en planten aan. De medewerkers van K-Do Wereld staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je wensen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt contact opnemen met K-Do Wereld via telefoonnummer 024-3880678 of per fax op 024-3880681. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends, acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat K-do Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van K-do Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij K-do Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K-do Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar K-do Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. K-do Wereld

Bezoekers bekeken ook