Kappersgevoel

Kappersgevoel is een Kapper gelegen aan Promenade 3 in Unknown.

Meer informatie over Kappersgevoel in Unknown

Kappersgevoel is een trendy kapsalon waar zowel interne als externe trainers zorgen voor inspiratie en een hoog niveau van knip- en kleurwerk. Bij elke behandeling wordt er gestart met een gedegen advies om te kijken welke wensen het beste bij de klant passen. Een bezoek aan de salon begint altijd met een kopje koffie, cappuccino, espresso of thee om het Kappersgevoel moment compleet te maken. In de salon gebeurt er altijd van alles en dit wordt gedeeld via Facebook en Instagram, waar de leukste foto's en nieuwtjes te vinden zijn. Het is mogelijk om online een afspraak te maken voor een knipbehandeling, maar voor een kleurbehandeling wordt gevraagd om telefonisch een afspraak te maken. Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen en de haarstylisten bij Kappersgevoel kunnen je adviseren over welk product het beste is voor jouw haar. Daarnaast werken ze met extensions van Great Lengths, die gemaakt zijn van echt haar en van hoge kwaliteit. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de salon.

Wil je weten wat Kappersgevoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kappersgevoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kappersgevoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kappersgevoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Kappersgevoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kappersgevoel

Bezoekers bekeken ook