Kapsalon Sizzors

Kapsalon Sizzors is een Kapper gelegen aan Basalt 10 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Sizzors in Unknown

Kapsalon Sizzors is een moderne en gezellige salon waar je terecht kunt voor zowel dames, heren als kinderen. De salon heeft betaalbare prijzen en je kunt gratis parkeren. Bij Kapsalon Sizzors krijg je niet alleen advies over de laatste trends in haar fashion, maar ook een lekker kopje koffie of thee. Margie, de eigenaar, staat klaar om naar jouw eigen wensen te luisteren en te zorgen dat je tevreden de salon verlaat. Er wordt gewerkt met verschillende producten van hoge kwaliteit, waardoor het haar niet alleen goed gevoed wordt, maar ook een mooie natuurlijke glans krijgt. Of je nu alleen geknipt wilt worden, highlights wilt laten zetten of een balayage wilt, bij Kapsalon Sizzors kun je snel een afspraak maken. Bel naar (06) 22 674 488.

Wil je weten wat Kapsalon Sizzors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Sizzors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Sizzors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Sizzors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Kapsalon Sizzors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Sizzors

Bezoekers bekeken ook