Kiemkracht64

Kiemkracht64 is een Evenementenlocatie gelegen aan Hatertseweg 7a in Unknown.

Meer informatie over Kiemkracht64 in Unknown

Kiemkracht64 is een locatie waar je ruimtes kunt huren voor verschillende gelegenheden zoals vergaderingen, trainingen en vieringen. Ze zorgen voor alles en hebben een minimale ecologische voetafdruk. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten, zoals pop-up restaurant avonden en workshops, tijdens de herfst- en wintermaanden. Op dinsdag en donderdag is het terrein open voor publiek, waar je kunt wandelen door het eetbare landschap en de winkel kunt bezoeken voor cadeaus en tuinbenodigdheden. Het aardehuis is CO2 neutraal en het eten is biologisch en vegetarisch of veganistisch. Alle groente en fruit komt van eigen land en wordt op regeneratieve wijze geteeld. Je kunt contact opnemen met Kiemkracht64 via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kiemkracht64 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kiemkracht64 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kiemkracht64? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kiemkracht64 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Kiemkracht64 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kiemkracht64

Bezoekers bekeken ook