KION bso Drakenfort Broekkant

KION bso Drakenfort Broekkant is een Naschoolse opvang gelegen aan De Broeklanden, Broekkant 39 in Unknown.

Meer informatie over KION bso Drakenfort Broekkant in Unknown

Bij bso Drakenfort Broekkant komen kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar. Zodra ze naar schoolgroep 6 gaan, maken ze de overstap naar deze locatie. De bso is gehuisvest in clubhuis De Stoof van Sportpark De Broeklanden en maakt gebruik van de kantine en de buitenruimte met een kunstgrasveld. Er is veel ruimte voor sport- en spelactiviteiten en de kinderen kunnen ook gebruik maken van de tafeltennistafel en de skatebaan naast het sportveld. Er kunnen maximaal 46 kinderen tegelijk komen. Voor vragen of een kennismaking kun je contact opnemen met de clustermanager, Masja van der Werve. De openingstijden zijn op schooldagen van 07.30 tot 08.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur, en tijdens schoolvakanties van 08.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat KION bso Drakenfort Broekkant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KION bso Drakenfort Broekkant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION bso Drakenfort Broekkant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION bso Drakenfort Broekkant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar KION bso Drakenfort Broekkant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KION bso Drakenfort Broekkant

Bezoekers bekeken ook