KION bso Drakenfort Zwerfkei

KION bso Drakenfort Zwerfkei is een Naschoolse opvang gelegen aan Zwerfkei 59 in Unknown.

Meer informatie over KION bso Drakenfort Zwerfkei in Unknown

Bso Drakenfort heeft een locatie genaamd Zwerfkei, gevestigd in basisschool De Tovercirkel. Op de begane grond bevinden zich de groepsruimtes voor de jongere kinderen (Zwerfdraken), terwijl de oudere kinderen (Vuurdraken en IJsdraken) zich op de eerste verdieping bevinden. De ruimtes zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de kinderen van verschillende leeftijden. De Zwerfkei is bedoeld voor kinderen van groep 1 tot en met 5. Vanaf groep 6 kunnen ze, indien mogelijk qua bezetting, overstappen naar de locatie Broekkant bij voetbalvereniging Juliana '31. Daar hebben ze meer bewegingsruimte en verantwoordelijkheid. Op maandag, dinsdag en donderdag is er plaats voor veertig kinderen tijdens schoolweken, terwijl op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties de kinderen naar de hoofdlocatie van Drakenfort gaan. Voorschoolse opvang wordt aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor vragen of een kennismaking kan contact worden opgenomen met de clustermanager, Masja van der Werve.

Wil je weten wat KION bso Drakenfort Zwerfkei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KION bso Drakenfort Zwerfkei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION bso Drakenfort Zwerfkei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION bso Drakenfort Zwerfkei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar KION bso Drakenfort Zwerfkei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KION bso Drakenfort Zwerfkei

Bezoekers bekeken ook