KION kinderopvang De Regenboog Malden

KION kinderopvang De Regenboog Malden is een Kinderopvang gelegen aan Veldsingel 4 in Unknown.

Meer informatie over KION kinderopvang De Regenboog Malden in Unknown

Kinderdagverblijf De Regenboog Malden bevindt zich aan de Veldsingel, naast een prachtig bosgebied. Het kinderdagverblijf deelt het gebouw en de faciliteiten met buitenschoolse opvang De Regenboog Malden en werkt samen met basisschool De Regenboog. Kinderen die naar het kinderdagverblijf komen wennen snel aan de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven. Er is één verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, wat een goede voorbereiding is op de basisschool. Linda de Valk is de clustermanager in opleiding en streeft naar een ontspannen, leerzame en gezellige sfeer waarin kinderen zich veilig en uitgedaagd voelen. Het kinderdagverblijf nodigt geïnteresseerden uit om een keer te komen kijken. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en op woensdag en vrijdag gesloten. Opvang vanaf 07.30 uur is mogelijk op aanvraag. Het kinderdagverblijf biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen en is er om ouders te ondersteunen bij werk of studie.

Wil je weten wat KION kinderopvang De Regenboog Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KION kinderopvang De Regenboog Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION kinderopvang De Regenboog Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION kinderopvang De Regenboog Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar KION kinderopvang De Regenboog Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KION kinderopvang De Regenboog Malden

Bezoekers bekeken ook