KION kinderopvang De Vuurvogel

KION kinderopvang De Vuurvogel is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 23A in Unknown.

Meer informatie over KION kinderopvang De Vuurvogel in Unknown

Kinderdagverblijf De Vuurvogel in Malden is gevestigd in een duurzaam gebouw naast het Kroonwijkpark. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet en heeft één verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met de peutergroep, de buitenschoolse opvang en basisschool De Vuurvogel vormt het kindcentrum De Vuurvogel. Doordat het kinderdagverblijf in hetzelfde gebouw zit als de basisschool, is de overstap voor kinderen naar school makkelijker. Er vindt een warme overdracht plaats tussen het kinderdagverblijf en de basisschool, zodat de docent beter kan inspelen op de ontwikkeling van het kind. Het kinderdagverblijf heeft een groepsruimte met verschillende activiteitenhoeken en speelmaterialen. Daarnaast is er een natuurlijke buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Elk kind heeft een eigen mentor en er wordt gewerkt met vaste medewerkers en invalkrachten. De groepen bestaan uit kinderen van verschillende leeftijden, zodat ze van elkaar kunnen leren. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het kinderdagverblijf.

Wil je weten wat KION kinderopvang De Vuurvogel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KION kinderopvang De Vuurvogel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION kinderopvang De Vuurvogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION kinderopvang De Vuurvogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar KION kinderopvang De Vuurvogel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KION kinderopvang De Vuurvogel

Bezoekers bekeken ook