KION kinderopvang Drakenfort

KION kinderopvang Drakenfort is een Kinderdagopvang gelegen aan Broeksingel 86 in Unknown.

Meer informatie over KION kinderopvang Drakenfort in Unknown

Kinderdagverblijf Drakenfort is een kleinschalig kinderdagverblijf in Malden. Samen met de peutergroep, buitenschoolse opvang en basisschool De Komeet bevindt het zich in een ruim en licht gebouw aan de Broeksingel. Ze werken met verticale groepen, waarbij kinderen van 0-4 jaar bij elkaar zitten. Dit zorgt voor een familiegevoel en kinderen leren veel van elkaar. Voor baby's is er veel aandacht voor geborgenheid en herkenbaarheid, en dreumesen en peuters krijgen passende activiteiten aangeboden. Bewegen staat centraal bij Drakenfort en ze werken samen met de basisschool voor een warme overdracht. Je bent welkom voor een kennismaking om te kijken of Drakenfort bij jou en je kind past.

Wil je weten wat KION kinderopvang Drakenfort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KION kinderopvang Drakenfort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION kinderopvang Drakenfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION kinderopvang Drakenfort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar KION kinderopvang Drakenfort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KION kinderopvang Drakenfort

Bezoekers bekeken ook