Kringloop Malden

Kringloop Malden is een Kringloopwinkel gelegen aan De Hoge Brug 2 in Unknown.

Meer informatie over Kringloop Malden in Unknown

Komende zaterdag is het Nationale Kringloopdag en daarom heeft Kringloop Malden de hele week aanbiedingen. Ze hebben een grote variatie aan spullen, van vintage en brocante tot kunst en antiek. Je kunt je laten verrassen door de items met een verhaal en meer. Kringloop Malden heeft een oppervlakte van ruim 500 m2 en biedt gezellige en goedkope spullen aan. Daarnaast bieden ze ook hulp bij het ontruimen en opruimen van woningen of bedrijfspanden. Dit kan nodig zijn bij diverse gebeurtenissen zoals overlijden, emigratie, samenwonen of echtscheiding. Kringloop Malden zorgt ervoor dat de spullen een nieuwe bestemming krijgen, zowel in hun projecten in Afrika als in hun kringloopwinkel. Ze bieden ook hulp bij verhuizingen van senioren naar een bejaarden- of zorginstelling. Je kunt Kringloop Malden bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur. Ze zijn gevestigd aan De Hoge Brug 2 in Malden, bij Nijmegen. Je kunt ook contact met hen opnemen via +31 613 088 693. Daarnaast kun je Stichting Mbenyokono steunen door je online aankopen te doen via SponsorKliks.

Wil je weten wat Kringloop Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Kringloop Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Malden

Bezoekers bekeken ook