Krul Verkeersopleidingen

Krul Verkeersopleidingen is een Rijschool gelegen aan De Hoge Brug 38 in Unknown.

Meer informatie over Krul Verkeersopleidingen in Unknown

Krul Verkeersopleidingen biedt een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. Ze geven persoonlijke aandacht aan elke leerling en bereiden hen voor op een goede toekomst. Ze streven naar tevredenheid van de klant en alles is bespreekbaar. Door 25 jaar ervaring maken ze gebruik van beproefde methoden en moderne technieken om goede resultaten te behalen. Ze werken met traditionele en innovatieve benaderingen om een synergie te bereiken waar leerlingen van kunnen profiteren. Ze zijn ook speciaal opgeleid om jongeren met leerproblemen zoals ADHD, ADD, dyslexie, faalangst en rijangst te helpen. Alle kandidaten krijgen een inlogcode voor de rijles app, waar ze de geplande rijlessen, leshistorie en vorderingen kunnen zien. De instructeur houdt alles digitaal bij, zodat leerlingen het via de app kunnen bekijken. Voor het inplannen van rijlessen kunnen ze contact opnemen met het kantoor.

Wil je weten wat Krul Verkeersopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krul Verkeersopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krul Verkeersopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krul Verkeersopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Krul Verkeersopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Krul Verkeersopleidingen

Bezoekers bekeken ook