Le Bleu

Le Bleu is een Restaurant gelegen aan Rijksweg 116 in Unknown.

Meer informatie over Le Bleu in Unknown

Le Bleu in Malden is een gezellige plek waar je kunt genieten van een ontspannen avond uit. De comfortabele sfeer wordt gecreëerd door de grote ronde banken, een altijd brandende openhaard en de koningsblauwe bar. Laat de service over aan de gastheren en geniet van een borrel of diner. Het restaurant biedt een 3-gangen keuzemenu met heerlijke gerechten, waaronder de beroemde biefstuk en goed gemarineerde spareribs. Le Bleu is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur. Voor meer informatie of reserveringen kun je contact opnemen via telefoonnummer 024-3586234 of e-mailadres info@bleu-malden.nl. Het restaurant is gevestigd aan de Rijksweg 116 in Malden.

Wil je weten wat Le Bleu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Bleu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Bleu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Bleu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Le Bleu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Bleu

Bezoekers bekeken ook