LEV-mode

LEV-mode is een Damesmode gelegen aan Winkelcentrum 38 in Unknown.

Meer informatie over LEV-mode in Unknown

LEV-mode is een kledingwinkel in Malden, eigendom van Marlies en Nicole sinds februari 2017. Ze bieden een ruim assortiment van diverse merken in het middensegment, waaronder Angels, Geisha, Enjoy, Dreamstar, Elvira, G-Maxx, Zoso, 20To, Street One en Pimps & Pearls sieraden. Ze onderscheiden zich door het aanbieden van kleur- en stijladvies en streven naar een goed en eerlijk advies waarbij klanten wellicht iets passen wat ze zelf niet hadden verwacht. Klanten kunnen vrij parkeren in Malden en de winkel is gevestigd in een overdekt winkelcentrum. De openingstijden en contactgegevens zijn beschikbaar op de website van LEV-mode.

Wil je weten wat LEV-mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEV-mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEV-mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEV-mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar LEV-mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEV-mode

Bezoekers bekeken ook