Lierdal Sportcenter

Lierdal Sportcenter is een Sportcomplex gelegen aan Lierweg 2A in Unknown.

Meer informatie over Lierdal Sportcenter in Unknown

Bij Lierdal Sportcenter kun je terecht voor fitness, groepslessen en tennis. Ze bieden een vriendelijke omgeving en onbeperkte groepslessen aan. Vooral op het gebied van tennis zijn ze uniek in de regio en bieden ze ook groepslessen aan. Het sportcentrum heeft een divers aanbod aan groepslessen, zoals LXR Training, Jumping Fitness, SHRED CLASS, Puber Fitness, Core Stability, Yoga, Glutes Workout, Powerpump, XCORE, Pink Boxing, HIIT, Power Yoga, 55+ Circuittraining, Yogalates, Kettlebell Training en Beachfit. Voor iedereen is er een passend lidmaatschap, of je nu wilt fitnessen, groepslessen wilt volgen of personal training wilt doen. Het sportcentrum staat bekend om de juiste begeleiding die past bij jouw wensen en lichaam.

Wil je weten wat Lierdal Sportcenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lierdal Sportcenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lierdal Sportcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lierdal Sportcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Lierdal Sportcenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lierdal Sportcenter

Bezoekers bekeken ook