MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen

MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen is een Kringloopwinkel gelegen aan Steiger 4 A in Unknown.

Meer informatie over MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen in Unknown

MARO is een kringloopwinkel, verhuisbedrijf en ontruimspecialist in Nijmegen en omgeving. Ze bieden diensten aan zoals het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, het afvoeren van inboedel en grofvuil, en het herstellen van kleine beschadigingen. Daarnaast hebben ze een kringloopwinkel waar ze tweedehands spullen verkopen, variërend van meubels en apparatuur tot servies. Ook kunnen ze helpen bij het verhuizen van uw spullen. MARO heeft al meer dan tien jaar ervaring en werkt voor verschillende partijen, zoals woningbouwverenigingen, makelaars en particulieren. Momenteel zijn ze alleen telefonisch bereikbaar en binnenkort opent er een nieuwe winkel in Malden.

Wil je weten wat MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MARO Kringloopwinkel en Ontruimingen

Bezoekers bekeken ook