Meubelstoffeerderij Geurts Frans

Meubelstoffeerderij Geurts Frans is een Stofferingszaak gelegen aan De Hoge Brug 42B in Unknown.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij Geurts Frans in Unknown

Frans Geurts Meubelstoffeerderij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen van meubels. Ze hechten veel waarde aan zowel het uiterlijk als de onderstoffering van meubels. Het zitcomfort is voor hen net zo belangrijk als een nieuwe bekleding. Daarnaast biedt FGM Contour machines robuuste horizontale schuimsnijmachines aan, waarmee zachte en stevige soorten schuim nauwkeurig en effectief kunnen worden gesneden. Op de website zijn voor en na foto's te zien van meubels die door Frans Geurts Meubelstoffeerderij zijn gestoffeerd. Deze meubels hebben een nieuw vulmateriaal gekregen voor een beter zitcomfort en zijn bekleed met nieuwe meubelstof. De stijl van de meubels is behouden en ze staan garant voor jarenlang zitcomfort. De openingstijden van het bedrijf zijn dinsdagmiddag en woensdagmiddag, uitsluitend op afspraak. Het contactnummer is +31 (0)24 358 41 06.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij Geurts Frans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij Geurts Frans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij Geurts Frans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij Geurts Frans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Meubelstoffeerderij Geurts Frans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij Geurts Frans

Bezoekers bekeken ook