Miranda van Haren

Miranda van Haren is een Yogastudio gelegen aan Lierweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Miranda van Haren in Unknown

Yoga Studio Malden, geleid door Miranda van Haren, biedt eeuwenoude yoga aan die zowel lichamelijk als mentaal je gezondheid verbetert. Yoga helpt je lichaam te ontwikkelen, leniger en sterker te worden, terwijl het ook helpt om stress los te laten en je geest tot rust te brengen. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, en iedereen kan yoga op zijn eigen manier en tempo beoefenen. Als je wilt ontdekken wat yoga voor jou kan doen, kun je je aanmelden voor een proefles via e-mail. Daarnaast is er ook een Facebookpagina en kun je telefonisch contact opnemen. De lessen vinden plaats in Lierdal Sportcenter in Molenhoek.

Wil je weten wat Miranda van Haren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miranda van Haren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miranda van Haren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miranda van Haren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Miranda van Haren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miranda van Haren

Bezoekers bekeken ook