MZC'80

MZC'80 is een Watersport gelegen aan Veldsingel 29B in Unknown.

Meer informatie over MZC'80 in Unknown

Wij zijn een kleine zwemclub in Malden, gevestigd in het nieuwe zwembad van het Feel Fit Center. Ons hoofddoel is het ontwikkelen van zwemslagen en het verbeteren van de conditie op een sportieve en prettige manier. Zwemmen is een gezonde sport voor lichaam en geest en biedt vele voordelen voor het hele leven. Naast de trainingen organiseren we ook verschillende sportieve activiteiten in een gemoedelijke sfeer. Daarnaast hebben we verschillende sponsoren die onze club ondersteunen, zoals Scholtens Sport waar leden 10% korting krijgen op zwemkleding en accessoires. Ook sponsoren lokale bedrijven zoals de belevenisboerderij in Malden en Bram's EierExpress ons zwemkamp. Verder kunnen zowel leden als niet-leden MZC'80 helpen bij het verkrijgen van meer inkomsten door aankopen te doen via SponsorKliks. Op deze manier kunnen we de kosten van het lidmaatschap laag houden en onze materialen onderhouden en vervangen. Er zijn geen activiteiten op dit moment.

Wil je weten wat MZC'80 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MZC'80 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MZC'80? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MZC'80 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar MZC'80 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MZC’80

Bezoekers bekeken ook