Nic Opdam Fotografie

Nic Opdam Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Eikendreef 9 in Unknown.

Meer informatie over Nic Opdam Fotografie in Unknown

Mijn naam is Nic Opdam en ik ben een fotograaf uit Malden, een klein dorpje in de buurt van Nijmegen, Nederland. Fotografie heeft altijd al mijn interesse gehad. Na mijn middelbare school wilde ik eigenlijk fotografie studeren aan de Nederlandse "Fotovakschool", maar in plaats daarvan heb ik elektronica gestudeerd en jarenlang als software engineer gewerkt. Toch is fotografie altijd op de achtergrond gebleven. In 2008 besloot ik mijn droom na te jagen en begon ik met de studie Fotografisch Ontwerp aan de Fotovakschool in Amsterdam, die ik in juli 2012 heb afgerond. Mijn fotografie kenmerkt zich door een hoog niveau van detail en een evenwichtige compositie. Thema's als tijd, muziek en sport komen vaak terug in mijn werk. Ik haal inspiratie uit het werk van Edward Burtynsky, Andreas Gursky, Mitch Epstein, Hans Aarsman, Gregory Crewdson en Edward Hopper. Een deel van mijn apparatuur bouw ik zelf, waaronder een Automatische Panorama Camera die ik gebruik voor portretfoto's.

Wil je weten wat Nic Opdam Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nic Opdam Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nic Opdam Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nic Opdam Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Nic Opdam Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nic Opdam Fotografie

Bezoekers bekeken ook