Partou De Broekies

Partou De Broekies is een Kinderopvang gelegen aan Broekkant 17 in Unknown.

Meer informatie over Partou De Broekies in Unknown

Bij Partou De Broekies in Malden kunnen kinderen elke dag genieten van een fantastische dag in een gezellige en huiselijke kinderopvang. Er is veel speelmateriaal en verschillende knusse hoeken waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De kosten van kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van de rekentool. Daarnaast kunnen ouders een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Bij Partou maken kinderen vriendjes, worden ouders op de hoogte gehouden via een app en leren kinderen elke dag iets nieuws. Een dag bij Partou bestaat uit activiteiten zoals bewegen, muziek maken, boekjes lezen en buiten spelen.

Wil je weten wat Partou De Broekies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Broekies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Broekies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Broekies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Partou De Broekies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Broekies

Bezoekers bekeken ook