Partou Fun for Kids

Partou Fun for Kids is een Kinderdagopvang gelegen aan Broekkant 17 in Unknown.

Meer informatie over Partou Fun for Kids in Unknown

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser taal anders is, kun je via de livechat in je eigen taal geholpen worden. Bij Partou Fun4Kids in Malden kunnen kinderen na schooltijd ontspannen en spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers. Ze kunnen hun verhalen delen en knutselen in de ontdektuin. De bso werkt samen met verschillende scholen en haalt de kinderen op met hesjes voor herkenbaarheid en veiligheid. De bso is kleinschalig en biedt diverse activiteiten aan, zoals koken en knutselen. Kinderen kunnen buiten spelen en ravotten met vrienden. Ouders kunnen via de app de hele dag meekijken en de GGD heeft de bso goedgekeurd. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de bso hanteert algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. Met de rekentool op de website kunnen ouders hun netto kosten berekenen voor kinderopvang.

Wil je weten wat Partou Fun for Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Fun for Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Fun for Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Fun for Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Partou Fun for Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Fun for Kids

Bezoekers bekeken ook