Permanent gesloten

Permanent gesloten is een Muziekwinkel gelegen aan Kerkplein 12 in Unknown.

Meer informatie over Permanent gesloten in Unknown

Beste relatie, de Mondharmonicawinkel zal van eigenaar veranderen omdat ik heb besloten om met pensioen te gaan. Vanaf nu zal ik me alleen nog bezighouden met het aanpassen en repareren van uw instrument. Ik blijf echter verantwoordelijk voor alle bestellingen die vóór 1 juli 2021 zijn geplaatst en de service en garantie zullen onveranderd blijven. U kunt mij nog steeds bereiken op www.mondharmonicawinkel@gmail.com. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en uw klandizie. Met muzikale groet, Henk Kuik.

Wil je weten wat Permanent gesloten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Permanent gesloten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Permanent gesloten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Permanent gesloten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Permanent gesloten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Permanent gesloten

Bezoekers bekeken ook