Petit Malden

Petit Malden is een Patisserie gelegen aan Promenade 11 in Unknown.

Meer informatie over Petit Malden in Unknown

Petit Malden is een bekend adres voor heerlijke gebakjes, mooie taarten, uitgebreide catering en gezellige koffie. Naast de fysieke winkel in Winkelcentrum Malden, kunt u nu ook online bij hen bestellen. Ze hebben een website waar u taarten, gebak en catering kunt bestellen. Daarnaast hebben ze ook een gezellige lunchroom waar u kunt genieten. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Wil je weten wat Petit Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petit Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petit Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petit Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Petit Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petit Malden

Bezoekers bekeken ook