Restaurant Lime

Restaurant Lime is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 2 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Lime in Unknown

Restaurant Lime is een populair restaurant gelegen op het Kerkplein 2 in Malden. Ze zijn gespecialiseerd in zowel lunch als diner en zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor het diner kun je vanaf 17.00 uur terecht en op vrijdag en zaterdag kun je ook genieten van een heerlijke lunch vanaf 12.00 uur. Met hun uitgebreide menu bieden ze voor ieder wat wils. Het restaurant is goed bereikbaar en biedt een gezellige sfeer om te genieten van lekker eten en drinken. Voor reserveringen kun je telefonisch contact opnemen via 024-3572705 of een e-mail sturen naar info@restaurantlime.nl. Het restaurant heeft ook een mooie website, ontworpen door Lucid Media. Kortom, Restaurant Lime is een ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd in Malden.

Wil je weten wat Restaurant Lime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Restaurant Lime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lime

Bezoekers bekeken ook