Scholtens Sport

Scholtens Sport is een Sportwinkel gelegen aan Promenade 41 in Unknown.

Meer informatie over Scholtens Sport in Unknown

Scholtens Sport is al meer dan 30 jaar gevestigd in Malden en is gespecialiseerd in voetbalschoenen van merken zoals Adidas, Puma, Mizuno en Hummel. Naast voetbalschoenen biedt de winkel ook een breed scala aan andere sportschoenen en sportartikelen, waaronder tennis-, hardloop-, kunstgras- en zaalsportschoenen. Ze hebben ook een grote selectie sport- en badkleding, evenals de mogelijkheid om tennis-, squash- en badmintonrackets te laten bespannen. Voor wintersporters hebben ze schaatsen van merken zoals Viking, Bauer en Nijdam, en in de zomer hebben ze inline skates van Move en Fila. Daarnaast is Scholtens Sport een officieel N.E.C. Fanpoint en bieden ze ook kleding en fanartikelen van Ajax aan. Ze fungeren ook als DHL Servicepoint voor het verzenden en ontvangen van pakketten. Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en ze hebben nieuwe voetbalschoenen van Puma, Adidas, Mizuno en Hummel, evenals enkele afgeprijsde paren. Ook voor schoolsportkleding kun je bij hen terecht.

Wil je weten wat Scholtens Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scholtens Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scholtens Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scholtens Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Scholtens Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scholtens Sport

Bezoekers bekeken ook