Skatebaan Malden

Skatebaan Malden is een Rolschaatsbaan gelegen aan Unnamed Road, 6581 in Unknown.

Meer informatie over Skatebaan Malden in Unknown

In Nederland en Europa zijn er veel skateparken waar skaters van alle niveaus kunnen genieten van hun favoriete sport. In Amsterdam bevindt zich het grootste skatepark van Nederland, Skatepark Urban Sport Zone Zeeburgereiland. Andere bekende skateparken zijn Area 51 in Eindhoven, Skateland Rotterdam in Rotterdam, Waalhalla in Nijmegen en Skatepark De Griend in Maastricht. Ook in Den Haag, Deventer, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Breda, Enschede, Schiedam, Haarlem, Delft, Zeewolde, Katwijk, Bergschenhoek, Lelystad, Alkmaar, Vlaardingen, Steenwijk, Groningen, Nieuwegein, De Bilt, Pijnacker en Leiden zijn er skateparken te vinden. Skaters kunnen hun tricks oefenen op verschillende locaties, zoals het Annie M.G Schmidt Skatepark, Malieveld Skatepark en Skatepark Zilverpark Lelystad. Ook zijn er skateparken in musea, zoals het Skateramp Museumplein Amsterdam. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor skaters in Nederland en Europa om hun passie uit te oefenen.

Wil je weten wat Skatebaan Malden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skatebaan Malden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skatebaan Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skatebaan Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Skatebaan Malden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skatebaan Malden

Bezoekers bekeken ook