Wandelen Malden

Wil je in de buurt van Malden wandelen, dan zijn er diverse opties om de natuur in te gaan. Start met wandelen in Malden en maak een prachtige tocht door de omliggende natuur. Wandelen in de omgeving van Malden is een genot voor iedereen die graag naar buiten gaat.

Blijf je liever dicht bij het centrum, ga dan wandelen in Malden zelf, door de parken en bekijk Malden door andere ogen. Je zal zien dat je heel anders naar de gebouwen en details kijkt wanneer je een stadswandeling gaat maken.

Ontdek de verschillende wandelroutes in Malden en omgeving en je zal zien dat je eindeloos kan wandelen in een afwisselend en boeiend landschap. 

In de buurt van Malden zijn voldoende plekken waar je kunt uitrusten tijdens je wandeling in de buurt van Malden. Zo kun je genieten van de omgeving van Malden en af en toe een koffiestop inlassen. Wil je na je wandeling ergens gaan dineren, bekijk dan de restaurants die Malden en omgeving rijk is. 

Mooie wandelroutes in Malden en omgeving

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Met deze uitgebreide keuze aan mooie wandelroutes in de omgeving van Malden zal er zeker een wandeling voor jou tussen zitten. We hebben wandelingen voor jong en oud én voor elk niveau. Ga eropuit en ga fijn wandelen rondom Malden.

Wandelroute Malden

Ken jij een officiële wandelroute in Malden of omgeving van Malden die niet in ons overzicht genoemd wordt? Neem dan contact met ons op.